EN ÇOK TERCİH EDİLEN KADIN PARFÜMLERİ

15-03-2022 23:27
EN ÇOK TERCİH EDİLEN KADIN PARFÜMLERİ

EN ÇOK TERCİH EDİLEN KADIN PARFÜMLERİ

EDOSSA’NIN OLAĞANÜSTÜ KADIN PARFÜMLERİ

Kokumuz ruh halimizi yansıtır. Bu nedenle koku seçimi yaparken daima en güzel en iyi parfümü bulmaya çalışırız. Özellikle kalıcılığı yüksek ve tanınmış kokuları kullanmak için özen gösteririz. İşte bu noktada Edossa Parfümleri, birinci kalite esansları sayesinde ve kalıcı kokusuyla imdadımıza yetişiyor. Kadınların en çok tercih ettiği feminen, seksi ve çekici kokuları Edossa parfümleri sizlere sunuyor. O halde hadi bu muhteşem parfümleri birlikte keşfedelim.

1.Tangy

Tangy ile ruh halini yansıtmaya ne dersin? Yoğun bir biçimde çiçeksi kokuları ve taze bir havayı barındırıyor. Günlük kullanım için oldukça uygun bir koku. Hem kışkırtıcı hem de sakinleştirici etkisiyle gün içinde muazzam bir denge halinde olmanızı sağlayan esintisi var. Gece ve gündüz kullanılan parfümdür. Tangy, muhteşem kokusuyla tercih edebileceğiniz parfümlerin başında yer almaktadır. Ayrıca fiyatının uygunluğu ve kalıcı kokusuyla yüzünüzü güldürecektir.

İlk Nota: Pembe biber, ananas.

Orta Nota: Yasemin ve limon.

Alt Notalar: Kehribar, vetiver, beyaz misk.

2.Myes

Edossa Myes,+ (artı) ve – (eksi)’nin kokusu. Zıt notaların uyumu. Çok yoğun bir koku demeti ve bir o kadar da soft notaların birleşmesiyle muhteşem bir baş yapıt ortaya çıkıyor. Amber'in çarpıcı etkisiyle koku, mücevherlerle taçlanıyor. Myes’ın kalıcı, dikkat çekici kokusu denemeye değer parfümler arasında yer almaktadır. Ayrıca erkeklerin kadınlarda tercih ettiği kokulardandır.

İlk Nota: Meyvemsi Orta Nota: Frenk üzümü, vanilya Alt Nota: Gül, odunsu notalar

3.Coden

Coden Aşkın ve kadının kokusu. Buram buram aşk kokuyor. Afrodizyak etkili notanın ön planda olduğu bir parfümdür. Koku, topuklu ayakkabısıyla, rujuyla tıpkı bir kadını anlatıyor. Oldukça çarpıcı ve aşk dolu bir koku. Coden tam bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Kalıcılığı, kadınsı kokusu ile insanı büyülüyor.

4.Stylady

Stylady, şıklığın ve zarafetin kokusu. Parfümü ilk sıktığınızda çiçek ve pudranın muhteşem kompozisyonu sizi karşılıyor. Oldukça zarif bir koku. Mükemmel bir nota ile açılış yapmış. Kesinlikle yaşı ve zamanı olmayan parfüm. Sürekli parfümünüzü soracaklar hazır olun. Koku yapısının çiçeksi ve pudra olması kadınlığı ön plana çıkarıyor. Fiyat olarak uygunluğu, kalıcılığı sizi parfüme hayran bırakacak.

Üst Nota: Mor frezya Orta Nota: Amber, Bulgar gülü Alt Nota: Tütsü, sandal

5.Merveılleuse

Edossa Merveılleuse, kalıcı ve seksi kokusuyla sizi baştan çıkarıyor. Parfümü ben de kullanıyorum. Fiyatı, kokusu ve kalıcılığıyla tam bir fiyat performans ürünüdür. Parfümün kalıcılık süresi oldukça uzun olması da Edossa Merveılleuse hayran kalmanız için bir nedendir. Kesinlikle kullanılmasını önerdiğim parfümdür. Efsane koku. Ayrıca en çok tercih edilen feminen kokular arasında yer almaktadır.

6.Pink

Seksi bir kokusu olanEdossa Pink’i kesinlikle denemelisiniz. Dikkat bu koku bağımlılık yapıyor. Çiçeksi tatlımsı bir koku. Kalıcılığı fazla olan parfüm her tene ayrı hava katıyor. Mükemmel ötesi kokular arasında yer alan parfüm kadınların en sevdiği kokulardandır.

İlk Notalar: Çiçek akkorları

Orta Nota: Şakayık, Lotus

Alt Nota: Amber misk

7.Mademoım

Edossa Mademoım’in ekstra kalıcı kokusuna inanmayacaksınız. Fiyatının uygunluğu ve kalıcılığı sizi oldukça mutlu edecek. Mükemmelin ötesinde bir koku. Parfüm, hafızaya kazınacak kokusu ile sizi büyülüyor. İz bırakan koku olarak tanımlanabilir. En sevilen parfümlerdendir.

Üst Nota: Portakal çiçeği

Orta Nota: Bergamot, yılang yılang

Alt Nota: Vetiver, gül

8.Luxadora

Meyvemsi ve bahar kokularının birleşimiyle adeta tapılası bir kokudur. Çiçek kokusu yoğundur. Esmer tenliler için oldukça uygun olan parfüm kalıcılığı ile adeta ışığınıza ışık katıyor. Çekiciliği ön planda tutan bir parfümdür.

İlk Nota: Deniz tuzu

Orta Nokta: Zambak, neori

Alt Nota: Şeftali

9.Luciantte

Edossa Luciantte’nin kalıcı kokusu sizi zirveye taşıyacak kokular arasında yer almaktadır. Feminenliği ön plana çıkaran koku sizi baştan çıkaracak. Ayrıca uygun fiyatıyla klasik bir kokuyu edinmiş olacaksınız. Kadınlığın ve çekiciliğin kokusu olarak karşımıza çıkan Edossa Luciantte’yi kesinlikle denemelisiniz. Kadınsı ve oldukça etkili olan parfüm kalıcılığıyla sizi baştan çıkarıyor. Orta notalı bir koku ne hafif ne yoğun.

10.Liliana

Parfüm en iyi kadın parfümleri arasında yer almaktadır. Klasikleşmiş bir koku olan parfüm her kadının dolabında mutlaka olmalıdır. Mest eden kokusuyla zarifliğinizi ön plana çıkarıyor. Edossa Liliana için yeniden doğuşun simgesi diyor ve bu konuda oldukça haklı. Tatlı, yumuşak ve mest eden o kokuyu içinize çekmeye doyamıyorsunuz.

İlk Nota: Sicilya limonu, yeşil limon Orta Not: Beyaz gül, sümbül Alt Nota: Yasemin, amber

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.