EN ÇOK TERCİH EDİLEN ERKEK KOKULARI

19-03-2022 22:26
EN ÇOK TERCİH EDİLEN ERKEK KOKULARI

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ERKEK KOKULARI 

 

 Koku ile hafıza arasında güçlü bir ilişki vardır. Sokakta yürürken bir parfüm kokusu duyarsın ve o an anılar canlanır, kişiler gözünün önüne gelir. Koku hatırlanmamız için bu kadar önemliyse parfüm seçimimizde özenli olmamız gayet doğal değil mi? Parfüm, bir erkeğin çevresindekilerin dikkatini çekmesinin en etkili ve en eski yoludur. Özellikle kadınları etkilemekte önemli bir rolü olan parfümler, erkeklerin cazibesini artıran aksesuarların başında gelmektedir.  Bu nedenle erkekler parfüm konusunda oldukça hassastırlar. Daha maskülen, daha çekici ve kalıcı parfümleri arayan beyleri Edossa’nın parfümleri ile tanıştırmanın zamanı geldi. Edossa ailesi olarak en çok tercih edilen ve kadınların erkeklerde en çok beğendiği erkek parfümlerini sizlere tanıtalım dedik.

 

1. Brıghtgray Edp Erkek Parfümü

Baskın karakterli erkeğin kokusu olarak adlandırılan parfüm sizi eşsiz kılacak. Notaları tek tek oturmaya başlayınca, orkestra eşliğinde ruhunuzu zirveye taşıyor.

Üst Nota: Sardunya, Tarçın

Orta Nota: Sandal, sedir, vanilya

Alt Nota: Üst notası taze meyve ile dengelenen sardunya, çizgilerle karanfille birleşince, sıcacık sevgi ile saran bir ruh haline dönüşüyor.

2. Honess Edp Erkek Parfümü

Özgürlüğün Kokusu. Tüm tenlerin rahatlıkla kullanabileceği özgür bir koku olarak karşınıza çıkmaktadır. Ferah bir koku arıyorsanız aradığınız koku Honness.

Üst Nota: Domates yapraklar, turunçgil,

Kalp Nota: siyah biber, gül, çiçeksi notalar

Dip Nota: Paçuli

3. Bleues Edp Erkek Parfümü

Bazı kokular vardır sizi uzaklara huzura götürür. İşte bu koku sizi engin bir dünyaya götürüyor. Huzur ve sakinlik veren dingin ve şefkatli bir koku.

Üst Nota: Greyfurt, bergamot.

Orta Nota: Kakule, oliban.

4. Youwıld Edp Erkek Parfümü

Edossa, Youwıld parfümünü Cool ruhların kokusu olarak tanımlıyor. Kesinlikle doğru tanımlama. O kadar cool ve maskülen parfüm olan Youwıld çekiciliğinize çekicilik katıyor. Kalıcılığı ve fiyatıyla da sizi memnun edecek bir koku. Düz, değişmeyen yapıya sahip bir koku. Her bitiş bir başlangıçtır diyen ve her bitişten sonra tekrar doğan ruh.

Üst Nota: Bergamot karabiber ağaç reçinesi. Orta Nota: Vanilya ortamın ısısını arttırırken ambroksol destekliyor.


5. CODET Edp Erkek Parfümü

Akdeniz esintisi olarak tanımlanan ve oldukça enerji yüklü bir parfüm olarak karşımıza çıkan Codet’i kesinlikle denemelisiniz. Enerjinin gücünü yansıtan bir koku.
Tam anlamıyla İtalyan çizgisine sahip olan bir koku. Yerinde duramayan aktif kişiler için oldukça uygun bir parfüm.

İlk Nota: Bergamot, limon. Orta Nota: Zeytin çiçeği, anason.

 

6. POSEİDON Edp Erkek Parfümü

Denizin kokusu adı verilen koku oldukça çekici ve kadınların da erkeklerde sevdiği parfüm olarak karşımıza çıkıyor. Bütün parfümlerin dışında olan POSEİDON’u denemeyen kalmamalı. Tüm çizgilerin dışında bir koku istiyorsanız Poseidon tam sizin istediğiniz bir koku. Direkt kendini hissettirmeyen, alışılmışın dışında bir kokudur. Parfüm içerisinde hafif fresh aqua su kokusunu içermektedir. Tıpkı deniz tanrısı poseidon'un doğal kokusu gibi bir koku.
İlk Nota: Limon, aqua, nilüfer çiçeği biber.Orta Nota: Nane, lotus. Alt Nota: Beyaz misk.

7. SAFGAN Edp Erkek Parfümü

Sıra dışının peşinde olanların kokusu. Etkisini hemen göstermeyen, kendisini göstermek için zamana ihtiyaç duyan bir parfüm. Gizemli, sürprizlerle dolu tınısı olan kokudur. Gizemli kokuları seven beylerin kokusudur.
İlk Nota: Odunsu notalar.
Orta Nota: Kahve, otsu notalar.
Alt Nota: Öd ağacı

8. IMMORTELLE Edp Erkek Parfümü

Doğallığı seven ve hafif bir koku arayan erkekler için üretilmiş olan Immortelle kalıcılığıyla da sizi büyüleyecektir. Turunç ve fresh bir koku karakterine sahip hafif bir rüzgâr esintisi. Dinamizmi ve enerjiyi temsil eder. Bahar ve yaz zamanı için mükemmel bir parfüm.
İlk Nota: Greyfurt, mandalina.
Orta Nota: Defne yaprağı, Yasemin.
Alt nota: Paçuli, ambergris.

9. MASCHIETTO Edp Erkek Parfümü

Asaletin Kokusu…

Asil ve oldukça kalıcı olan parfüm fiyatıyla da sizi memnun edecektir.
Yoğun bir fırtınanın ortasındaymış gibi bir koku. Parfümün sofistike kokusu sizi oradan oraya savuruyor. Her tende o kadar farklı duruyor ki sanki sizin için dikilmiş gibi. Bu çarpıcı kokunun iksiri nedir? Tütün, baharat, tonka fasulyesi, vanilya ve kakao.
İlk Nota: Kakao ve vanilya size merhaba diyor.
Orta Nota: Kuru meyveler kokuyu yumuşatıyor.
Alt Nota: Tonka fasulyesi, tütün.

10. EXOİST Edp Erkek Parfümü

Çekiciliğin Kokusu. Özel bir parfüm. Maskülen maskülen kokuyor. Bu kokuyu resmen giyiyor ve yaşıyorsunuz. Ne çizgisi belli ne de sonu. Kadınların da oldukça seksi ve çekici bulduğu bu kokuyu kesinlikle denemelisiniz.

İlk Nota: Lavanta.
Orta Nota: Adaçayı, sardunya.
Alt nota: Meşeli kökeni, sedir.

11. GLAMİS Edp Erkek Parfümü

Erkeksi çekiciliği arayanlar için mükemmel bir koku. Tatlı meyvemsi koku notasıyla, çocuksu, neşeli eğlendirmeyi seven, bir o kadar da maskülen erkeklerin kokusu.
İlkNota: Kakule,greyfurt.
Orta Notası: Sümbülteber, ylang ylang.
Alt Notası: Süet,sedir.

12. FARMEN Edp Erkek Parfümü

Gizemin peşinde olanların kokusu. Hep cazibe hep cazibe diyorsanız ve aynı zamanda benzersiz bir koku arıyorsanız Farmen’i denemelisiniz.
Benzersiz kendine has tarzı ile kafa karıştıran bir koku armonisi yaratıyor. Çözümlenemeyen hep gizemli bir yanı olan koku. Her mevsim kullanılmaya uygunbir parfüm.
İlk Nota: Menekşe yaprağı, baharat ve otlar ile yumuşak geçiş sağlanarak kokunun canlı kalması amaçlanmıştır.

Orta Nota: Sıcak baharatlar ve çay notası eklenmiş.
Alt Nota: Hoş odunsu esintilerlekapanış.

13. RAVE WİTH ME Edp Erkek Parfümü

Uçların kokusu…

Eğer uçlarda yaşıyorsanız tam sizin kokusu. Sıradan olmayan kedine özgü bir kokusu var. Baharatlı, çiçeksi, odunsu, turunçgil. Gurme notaların hepsi yan yana. Sofistike sıradanlıktan nefret eden farklılıkları seven, yaşayan ve yaşatan koku.
ilk Nota: Greyfurt, nane ve limon.
Orta Nota:Tütsü baharat.
Alt Nota: Odunsu, maun, notalar sayesinde seksi ve çekici.

En kalıcı, en çok tercih edilen Edossa parfümleri kesinlikle denenmeye değer kokulardır. Fiyatı ve kalıcılığıyla da vazgeçemeyeceğiniz parfüm markası haline gelecektir. Ruhunuzun kokusunu yansıtan parfümler çekiciliği ile sizi baştan çıkarıyor.

Edossa’nın ruhunuza dokunmasını sağlayın.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.