DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU ANNE KOKUSU

07-05-2022 21:21
DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU ANNE KOKUSU

DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU

ANNE KOKUSU

Doğduğumuz andan itibaren ilk duyduğumuz kokudur anne kokusu. Daha bebekken bu kokuyu tanırız, güveniriz ve sevgi besleriz. Anne kokusu cennet kokusudur. O kokuyla büyürüz, mutluluğumuzda, hüznümüzde sıcacık anne kucağını ve kokusunu ararız. İnsanoğlu anne kokusuna özel bir bağ ile bağlanmıştır. Bu yüzden ömür boyu bu kokuyla yaşamak her an yanımızda taşımak isteriz. 

Her annenin kokusu kendine özeldir. Bu nedenle eşsiz bir koku olarak tanımlanır. Huzurun kokusu olarak da bilinen anne kokusu sevginin kokuya bürünmüş halidir. Edossa parfümleri de bu sımsıcak, huzur kokan anne kokusunun verdiği huzuru sizlere vermek için eşsiz kokular üreterek size dünyanın en güzel kokusuna benzer bir kokuyu sunmaktadır.

Dünyanın en güzel kokusuna sahip annelerimize onların günü olan anneler günü için Edossa’nın Parfümlerinden, bambularından ve mumlarından oluşan bir hediye vermeye ne dersiniz?


Annelerimiz için önerdiğimiz Edossa kokuları

1. Tangy Edp Kadın Parfüm

Tangy’nin çiçeksi kokusuyla annelerimizi taçlandırmanın tam zamanı. Tangy, eşsiz kokusuyla annelerimizi şımartalım. Muhteşem kokusuyla annelerimiz için tercih edebileceğiniz parfümlerin başında yer almaktadır. 

İlk Nota: Pembe biber, ananas.

Orta Nota: Yasemin ve limon. 

 Alt Notalar: Kehribar, vetiver, beyaz misk.

 

2. Myes Edp Kadın Parfüm

Edossa bu kokuyu zıtlığın kokusu olarak tanımlanmaktadır.  Bu koku annelerimizin çok yönlülüğünü tanımlayan bir kokudur. Ayrıca bu koku mücevher edası ile her annede ayrı bir muhteşemlikte karşımıza çıkar. 

İlk Nota: Meyvemsi 

Orta Nota: Frenk üzümü, vanilya 

Alt Nota: Gül, odunsu notalar

3. Coden Edp Kadın Parfüm

Coden’i aşkın ve kadının kokusu olarak tanımlayan Edossa bu konuda çok haklı. Annelerimiz için bu koku olağanüstü bir hediyedir. Kalıcılığı, kadınsı kokusu ile annelerimize hediye edilecek değerli hediyelerdendir.

4. Jasmin Kokulu Mum (Yasemin Kokulu Mum)

Farsçada tanrıdan hediye anlamına gelen Yasemin kelimesi belki de bu iyileştirici özelliğinden dolayı ortaya çıkmıştır. Kullanıldığı ortamda sakinleştirici, rahatlatıcı özelliğinden dolayı kişilerin birbirlerini anlama ve empati yeteneğini destekler. Annelerimizin rahatlaması ve huzurlu bir gün geçirmeleri için yasemin kokulu mumları onlara hediye ederek mutlu edelim.

5. Lilly Kokulu Mum (Zambak Kokulu Mum)

Roma mitolojisinde Herkül’ün annesi Juna Alcmenedan, onu emzirirken sütün bir kısmı dünyaya düşerek zambaklara dönüştü. Diğer kısmı da cennete düşerek bizim saman yolumuzu oluşturdu. Zambak ruha iyi gelir ve ruhun ritmini dengeler rahatlık ve ferahlık verir. Cennet kokulu annelerimiz için bu ruha iyi gelen mumlar en iyi hediyeler arasındadır.

6. Lavander Kokulu Mum (Lavanta kokulu Mum)

Lavanta ruha ve bedene iyi gelir. Ruhunun ve bedeninin varlığıyla bizleri hep mutlu eden, yanımızda olan annelerimiz için lavanta kokulu mumu hediye almak onları oldukça mutlu edecektir.

Bize varlıklarıyla hediye olan annelerimiz iyi ki varlar. Onların eşi benzeri olmayan kokularına yaraşacak bir koku olan Edossa kokuları annelerimize en özel hediyedir. Anne kokusu nasıl insana huzur, sakinlik, mutluluk verirse Edossa’nın muhteşem kokuları da huzur, sakinlik ve mutluluk vererek sizlerin istediği kokuyu size sunar.

Edossa kokuları eşi benzeri olmayan bir kokudur. Tıpkı anne kokusu gibi…

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.